Säsongsavslutning av Holmen TP 2016

Då börjar slutet av grustennis säsongen på Holmen Tennispark närma sig med stormsteg. Vi har haft en fantastisk säsong med 5 stora tävlingar och flera läger samt massor med entusiastiska tennisspelare här på anläggningen.

Men som sagt nu ska anläggningen stängas och vinterfixas och detta skulle vi gärna få lite hjälp med Lördagen den 3 sept kl. 10.00-15.00 Hoppas att så många som möjligt kommer att delta, desto fler vi blir desto lättare blir det för alla.

Vill även passa på att framföra ett stort tack till alla våra sponsorer som bidragit på ett eller flera sätt under säsongen och även alla besökare som besökt anläggningen under denna säsong. Alla nya och gamla tennisspelare önskas varmt välkomna tillbaks när vi drar igång grustennis säsongen 2017.

Tillsammans är vi starka!

Mvh Personalen på Holmen TP