Städdagar på Holmen tennispark.

Dags för städdagar, tillsammans går det
snabbare! Vi hoppas att DU också kommer med, vi behöver vara många
personer, det går åt ca 1000 arbetstimmar för att banorna skall bli
spelklara. Om vädret inte tillåter oss att gå ut på banorna så
skjuter vi på arbetsdagarna till helgen efter. Vi meddelar er på
hemsidan ifall städdagarna är inställda!
NÄR: lördag 7/4 samt söndag den 8/4
Du kan välja ett arbetspass på 1-2 timmar eller stanna
hela dagen! All hjälp är jätte uppskattat på någondera
dagen mellan 10-15, all hjälp vi kan få är välkommet.
Ta gärna med dig arbetshandskar, räfsa/kratta!
Anmäl dig gärna till anki@norrkopingstk.se
Vi bjuder på korv med bröd, kaffe/saft o fika!
Hjärtligt välkomna önskar NTK!

Säsongspremiär 2017

Då kan vi med glädje meddela att vi slår upp portarna för grustennis säsongen här på anläggningen imorgon den 4maj kl. 12.00. Boka er tid online via hemsidan och tidbok online. Just i dagsläget så har vi lyckats få iordning 5 spelbara banor, men vi jobbar fortsatt med att få igång övriga banorna aå fort som möjligt. Varmt välkomna till anläggningen.

Framflyttad gruspremiär på Holmen TP 2017

Hej alla grustennis entusiaster

Då måste vi tyvärr meddela att någon gruspremiär på Holmen tennispark till 1.a maj inte är genomförbar i år. Detta pga av det dåliga vädret under april månad med en del nederbörd och frost. Frosten gör att det inte går att jobba på banorna då banorna blir extremt mjuka och fuktiga, eftersom det också varit lite få plusgrader på dagarna har det inte torkat tillräckligt mycket för banarbete. Men vår personal jobbar på för att få igång banorna så fort det bara går. Men vår förhoppning är att premiären kan bli Torsdag den 4maj, men håll koll på vår facebook sida för ytterligare information.

Välmött till en ny grussäsong på Holmen tennispark.

Arbetsdagar på Holmen tennispark 2017

Nu är det snart dags att plocka fram grusskorna och racket från hyllan för ännu en grussäsong på våra utebanor här på Holmen tennispark. Så vi kickar igång barnarbetet med ett par arbetsdagar den 1 och 2 april kl 10-15 båda dagarna. Och skulle vädret ställa till det så har vi en backup helg den 8 och 9 april samma tid som ovan. Du kan välja att delta någon/några timmar eller vara med hela dagen. All hjälp behövs! Ni får gärna ta med egen kratta/räfsa samt handskar. Vi bjuder på fika under dagen. Anmälan görs till anki@norrkopingstk.se för att vi ska kunna koordinera tiderna. Hoppas att vi ses på Holmen tennispark.

Säsongsavslutning av Holmen TP 2016

Då börjar slutet av grustennis säsongen på Holmen Tennispark närma sig med stormsteg. Vi har haft en fantastisk säsong med 5 stora tävlingar och flera läger samt massor med entusiastiska tennisspelare här på anläggningen.

Men som sagt nu ska anläggningen stängas och vinterfixas och detta skulle vi gärna få lite hjälp med Lördagen den 3 sept kl. 10.00-15.00 Hoppas att så många som möjligt kommer att delta, desto fler vi blir desto lättare blir det för alla.

Vill även passa på att framföra ett stort tack till alla våra sponsorer som bidragit på ett eller flera sätt under säsongen och även alla besökare som besökt anläggningen under denna säsong. Alla nya och gamla tennisspelare önskas varmt välkomna tillbaks när vi drar igång grustennis säsongen 2017.

Tillsammans är vi starka!

Mvh Personalen på Holmen TP

Säsongspremiär 2016

Då kan vi med glädje meddela att Holmen tennispark slår upp portarna för tennissäsongen 2016 nu på söndag den 1 maj kl.10. From idag så kan ni boka banor online, men vi tar inte emot bokningar förräns på söndag på telefon. Vår rekommendation är att ni skaffar er ett online konto för banbokningar, detta underlättar för oss som jobbar på anläggningen. Däremot om ni måste avboka tiden så ringer ni anläggningen på 011-135345. Alla är hjärtligt välkomna till Norrköpings bästa grusbanor.

Vårstädning och arbetsdagar på Holmen Tennis Park

Då är det åter dags! SNART BÖRJAR GRUSSÄSONGEN!

IMG_8556IMG_8558IMG_8561

MEN FÖRST MÅSTE BANORNA PÅ HOLMEN TENNIS PARK VÅRSTÄDAS OCH GÖRAS I ORDNING!

Vi hoppas att DU också kommer med, vi behöver vara många personer, det går åt ca 1000 arbetstimmar för att banorna skall bli spelklara. Om vädret inte tillåter oss att gå ut på banorna så skjuter vi på arbetsdagarna till helgen efter. Vi meddelar er på hemsidan ifall städdagarna är inställda!

NÄR: lördag 2/4 samt söndag den 3/4

Du kan välja ett arbetspass på t.ex. 2 timmar ”Du behöver inte vara med en hel dag, några timmar är jätte uppskattat på någondera dagen mellan 10-16, all hjälp vi kan få är välkommet!

Anmäl dig till anki@norrkopingstk.se så att vi kan koordinera tiderna lite.

Vi bjuder på korv med bröd, kaffe/saft o fika!

Hjärtligt välkomna önskar NTK!

 

Skrivet av: Anki Ekqvist NTK

Bilder från Holmen tennispark

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][metaslider id=175][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]