Du visar för närvarande Städdagar på Holmen tennispark

Städdagar på Holmen tennispark

Dags för städdagar, tillsammans går det snabbare! Vi hoppas att DU också kommer med, vi behöver vara många personer, det går åt ca 1000 arbetstimmar för att banorna skall bli spelklara. Om vädret inte tillåter oss att gå ut på banorna så skjuter vi på arbetsdagarna till helgen efter. Vi meddelar er på hemsidan ifall städdagarna är inställda!

NÄR: lördag 7/4 samt söndag den 8/4

Du kan välja ett arbetspass på 1-2 timmar eller stanna hela dagen! All hjälp är jätte uppskattat på någondera dagen mellan 10-15, all hjälp vi kan få är välkommet. Ta gärna med dig arbetshandskar, räfsa/kratta!

Anmäl dig gärna till anki@norrkopingstk.se

Vi bjuder på korv med bröd, kaffe/saft o fika!

Hjärtligt välkomna önskar NTK!

Lämna ett svar