Du visar för närvarande Framflyttad gruspremiär på Holmen TP 2017

Framflyttad gruspremiär på Holmen TP 2017

Hej alla grustennis entusiaster

Då måste vi tyvärr meddela att någon gruspremiär på Holmen tennispark till 1.a maj inte är genomförbar i år. Detta pga av det dåliga vädret under april månad med en del nederbörd och frost. Frosten gör att det inte går att jobba på banorna då banorna blir extremt mjuka och fuktiga, eftersom det också varit lite få plusgrader på dagarna har det inte torkat tillräckligt mycket för banarbete. Men vår personal jobbar på för att få igång banorna så fort det bara går. Men vår förhoppning är att premiären kan bli Torsdag den 4maj, men håll koll på vår facebook sida för ytterligare information.

Väl mött till en ny grussäsong på Holmen tennispark.

Lämna ett svar